Forum studentów I roku energetyki
To ja, Wasz niemal-samozwańczy starosta moi kochani.
Właśnie próbuję skontaktować się z kimś kompetentnym z naszego studenckiego samorządu, do tego czasu proszę o wyrozumiałość i cierpliwość, bo, jak sami wiecie, brak mi doświadczenia. Na forum zarejestrowałem się z konieczności i zapewne z przyzwyczajenia często nie będę tu zaglądał, więc jeżeli będziecie mieli jakieś prośby i problemy, w których wydaje się Wam, że mogę pomóc odzywajcie się na GG: 3717051 lub piszcie maile (adres, gdzieś tutaj powinien widnieć). Ot co. Bardziej oficjalnie tego posta ubrać nie mogłem
nieladnie, Starosto nasz kochany. zapraszamy czesciej.
w ostatecznosi mozesz sobie wlaczyc opcje powiadamiania o nowych pw:
Profil -> Prywatność -> Informuj mnie na emaila o nowych prywatnych wiadomościach
gdy ktos bedzie szukal kontaktu na forum, dowiesz sie.
pozdrawiam.
UÂżytkownik
Witam Cię Michał
Jeśli chodzi o osoby z Samorządu Studenckiego to trzeba było do mnie walić Ja mam już tam znajomości; nawet byłem w C-13 gdzie mieści się ich siedziba na 2 piętrze Na dodatek u mnie w module mieszka przewodniczący Samorządu Studenckiego, Krzysztof (zawsze we wszestkim nam pomoże)
więc Twój problem jest rozwiązany
Nie ma za co
UÂżytkownik
Wszyscy wiem o jaki avatar chodzi
UÂżytkownik
Ciekawe jak będzie wyglądała tam rozmowa
Tyłek Hajduka to obraza, śmiech, a może wszystko razem i coś jeszcze
JuMażBiCzujny napisał:
Tyłek Hajduka to obraza, śmiech, a może wszystko razem i coś jeszcze
Zabrzmiało niemal filozoficznie. Jednym słowem, tyłek Hajduka to wielki symbol. Na sztandary go! hehe
Nie nobilitujmy Tyłka, bo zbyt skromny jest, aczkolwiek na upartego można przyszyć mu jakąś ideologię. Może rozpiszmy na to konkurs ? Ps. a co do awatara, to może być i Zad, ale przydałoby się zdjęcie, na którym wyglądałby jak Księżyc w pełni, a te nogi nieco przeszkadzają
UÂżytkownik
Zapraszam do galerii starostów na studenkiej stronie naszego wydziału
http://me.gong.pl/content/blogcategory/33/75/